VPK

Strategie
Socials
Creatie

VPK Packaging

Bij VPK Packaging draait alles om duurzame verpakkingsoplossingen. De hoogwaardige verpakkingen worden gemaakt van gerecycled papier; ideaal voor consumptiegoederen, voedingsmiddelen & dranken, e-commerce en industriƫle verpakkingen. Als internationale speler en met de juiste expertise en kennis begeleiden zij ondernemers en bedrijven (B2B) in de zoektocht naar de perfecte oplossing op maat.

VPK Packaging is te vinden op meerdere locaties in ruim 20 landen. Vanuit de locatie in Raamsdonksveer is de vraag bij ons gekomen om hen te helpen op het gebied van social media. Dat grepen we uiteraard met beide handen aan!

Contact

Hun doel? Verschillende vacatures die openstaan vullen en de naamsbekendheid vergroten. Vanuit hier zijn wij op strategische wijze gestart met het inzetten van content op verschillende kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram (Reels), LinkedIn en TikTok. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we mede dankzij de social media kanalen binnen 4 maanden al verschillende vacatures hebben mogen vullen.