Social media

We create SO.ME viral content

Van influencers activering tot copywriting en van het beheren van jouw community tot content management. Laat dat hele proces gerust aan ons over, van A tot Z. Geen zorgen, we got you covered!

Contact

Social media beheer

Wij runnen jouw social media, zodat jij je gewoon kunt focussen op wat écht belangrijk is voor jouw onderneming. Van creatie en copywriting tot het knallen van content, beheer en webcare - wij regelen alles voor jouw socials. Influencer-activatie, video content of kick-ass visuals? Doen we ook gewoon!

Wij zijn helemaal thuis in social, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, TikTok & Threads. Wij maken SO.ME  viral content, om keihard op te vallen bij jouw doelgroep. Ons doel? Maximale zichtbaarheid en de merken waarmee we werken op social laten rocken, zodat ze diepere connecties met de kijker maken. Inspringen op de behoeften van de gebruiker? Hell yeah, dat is ons vak, en dat doen we met ervaring en een flinke dosis lef.

Let's rock🤘 so.me socials!

In de bliksemsnelle online wereld bewegen wij net zo snel mee. Kies je voor SO.ME agency, dan kies je voor een team dat bekend staat om korte lijntjes en supersnel schakelen. Dit is onze arena, en hier heersen we als geen ander. Ready to conquer the digital realm? Let's rock it! 

Waarom
Social media
bij SO.ME?

Consistente online aanwezigheid
Volledige ontzorging
Jarenlange ervaring met online uitingen
Snel schakelen en korte lijntjes

We are
ready.
what
about
you?

We helpen je graag! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Contact